Gesorteerd op
Achtergrond foto's

Woonkamer meubels

Hoekbank, eetkamerstoelen of salontafel nodig? Je vind het bij ons! Net als een tv meubel, lamp of tapijt. Kortom: alles wat nodig is om je woonkamer in te richten.

Een moderne en stijlvolle design bank geeft iedere woonkamer een elegante en smaakvolle uitstraling. Of het nu gaat om een echt leren bank, een gestoffeerde bank danwel zitgroep of een hoekbank, de keuze aan materialen, kleuren en vormen is net zo divers als de persoonlijke smaak. Dit geldt vooral voor de echt leren bank: de bank moet er niet alleen goed uitzien, hij moet vooral een goede combinatie van stijl en comfort bieden!

Gestoffeerd meubilair in combinatie met een salontafel vormt vaak het middelpunt van de woonkamer. Onze zitbanken zijn bijna allemaal verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Zwarte bank
  • Bruine bank
  • Beige bank
  • Witte bank

Daarnaast hebben we slaapbanken in allerlei vrolijke kleuren. Deze slaapbanken zijn niet alleen handig als je weinig ruimte hebt in je woonkamer, maar lenen zich ook goed in de logeerkamer als bed voor onverwachte gasten. Wij bieden ook speciale modellen banken aan, zoals een ronde bank en de Chesterfield bank.

Door toevoeging van een fauteuil aan je bankstel, een spiegel aan de muur of een zitzak of dressoir geef je je woonkamer een mooi uiterlijk en richt je deze naar eigen smaak in.

Voor de juiste verzorging van leer, RVS (roestvrij staal) en chroom staal, zie onze Homepage.

* Alle prijzen incl. BTW en verzendkosten