Kleur
Materiaal
Ligoppervlak
Gesorteerd op
Achtergrond foto's

Slaapkamer meubelen

Een goed bed is belangrijk. Na een goede nachtrust, kun je er de volgende dag weer tegenaan! Niet alleen het comfort, ook het uiterlijk van je bed is van belang, een bed is immers het middelpunt van je slaapkamer. Een bed met een mooi design geeft je slaapkamer een mooie uitstraling en een fijne sfeer, en maakt het prettiger om naar bed te gaan en om op te staan. Of het nu gaat om een boxspring, waterbed of slaapbank - met een hoogwaardig afgewerkt design bed van goede kwaliteit, kun je jouw slaapkamer inrichten naar eigen smaak en design.

Afmetingen

Bedden zijn beschikbaar in verschillende maten en de juiste grootte is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak. Of je voorkeur nu uitgaat naar een enkel bed of een 2-persoonsbed - wij bieden de volgende modellen aan:

  • Bed 140x200 cm
  • Bed 160x200 cm
  • Bed 180x200 cm

Materiaal

Naast de omvang van het bed, is natuurlijk ook de keuze van het juiste materiaal voor het ledikant een criterium. Elk materiaal en elke kleur brengen verschillende accenten in je slaapkamer: het lederen bed uit echt leer verhoogt de elegantie van een inrichting, een gestoffeerd bed of futonbed is ideaal om te ontspannen en een houten bed biedt comfort en gemak.

Matraskeuze

Minstens zo belangrijk als het juiste bed is natuurlijk dat u daarnaast het juiste matras koopt. Een koudschuimmatras met bijpassende lattenbodem of een waterbedmatras met daarbij horend waterbedframe en waterbedmatrasovertrek - het voor jou meest geschikt bed en matras kun je eenvoudig online bestellen en bij je thuis laten afleveren. 

Accessoires

Door toevoeging van diverse andere accessoires, zoals een tapijt of een zitzak krijgt je slaapkamer een persoonlijk tintje. Bijpassende dekbedden en kussens completeren het totaalbeeld.

Onderhoud

Tips voor onderhoud van leer, matrassen, matrasbeschermers, roestvrij staal, verchroomd staal en aluminium is te vinden op onze website.

* Alle prijzen incl. BTW en verzendkosten