Kleur
Materiaal
Productsoort
Gesorteerd op
Achtergrond foto's

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen maken je buitenruimte tot een plek waar je kunt ontspannen en genieten van de zomer. Afhankelijk van het gebruikte materiaal geef je jouw tuin een bijzondere flair. We hebben de volgende tuinsets te koop:

Rotan tuinmeubelen zijn een klassieker onder de tuinmeubels. Vanwege hun lichte onderhoud en hun natuurlijke look passen ze perfect in je tuin of op je terras. Rotan meubilair is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen, hetzij als een bank, een lounge, tafelset of strandstoel - we hebben voor iedereen het juiste aanbod in onze shop. In de afgelopen jaren zijn lounge meubelen steeds meer in populariteit toegenomen. Wij bieden hier een zeer veelzijdig en aantrekkelijk aanbod.

Granieten tuinmeubilair zal je tuin door zijn elegante uitstraling veranderen in een ​​zeer bijzondere omgeving. Afhankelijk van de granietsoort - gepolijst of gevlamd - krijg je een uniek designmeubel voor in je tuin.

Naast hun tijdloze look zijn aluminium tuinmeubelen ook zeer stabiel en eenvoudig te reinigen. Door hun poedercoating zijn de meubels bovendien mooi van uiterlijk en zijn ze gemakkelijker te onderhouden, zodat je van je vrije tijd kunt genieten in een elegante omgeving.

Houten tuinmeubelen en teak tuinmeubelen zijn erg populair tegenwoordig, omdat ze zeer weerbestendig zijn en goed passen bij bestaande tuinmeubelsets. Of je nu gaat voor een tuinset van hardhout of teak, je vindt het bij ons.

Roestvrij stalen tuinmeubelen worden gekenmerkt door hun stabiliteit en hun klassiek mooie look. Omdat ze ook nagenoeg roestvrij zijn bij het juiste onderhoud, kun je met deze meubelen een ​​leven lang doen.

Beton als materiaal voor meubels is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Betonnen meubilair is zeer weerbestendig en ziet er bovendien ook modern, stoer en stijlvol uit. Door te investeren in dergelijke inrichtingsstukken krijg je een product dat een lange levensduur heeft en je woonkamer of tuin transformeert in een gezellige plek om te verblijven.

Afhankelijk van de afmeting en vorm kunnen al deze meubelen ook worden gebruikt als balkonmeubilair. Met een jacuzzi respectievelijk whirlpool, en andere tuinaccessoires kun je deze omgeving inrichten naar je wensen.

Bij ons vind je ook onderhoudstips voor wicker, graniet, aluminium, teak & Yellow Balau hout, roestvrij staal, beton, chroomstaal, sanitair acryl en nylon zitzakken.

* Alle prijzen incl. BTW en verzendkosten