Kleur
Materiaal
Maat
Gesorteerd op
Achtergrond foto's

Tapijt

Een tapijt is een bijzonder product. Met één eenvoudig item geef je een totaal andere sfeer aan je woonkamerslaapkamer of eetkamer. Een tapijt, ook wel vloerkleed, maakt je woonruimte helemaal af.

Een vloerkleed kan functioneren als decoratie, als vloerdemping, als speelplek voor je kind of als een plek van rust voor je huisdier. Een tapijt past in elke ruimte en laat je direct meer thuis voelen.

Een tapijt geeft jouw persoonlijke smaak weer. Waar bij meubels vaak gekozen wordt voor veilige kleuren als grijs, zwart en bruin, kun je bij de keus van een tapijt helemaal los gaan met verschillende kleuren, patronen en motieven. Een zacht en hoogpolig kleed geeft je woning warmte en gezelligheid en is heerlijk aan je voeten. Met een leren kleed met bijzonder motief maak je een statement. Leg een tapijt onder je bank om je voeten op te warmen, in het midden van de woonkamer als decoratie of onder je bed om lekker zacht en warm uit bed te stappen. Ook in de eetkamer geeft een tapijt extra sfeer.

Bij Beliani vind je design tapijten in allerlei vormen, kleuren en maten. Van rond tot rechthoekig, van grijs tot alle kleuren van de regenboog. Vloerkleden van katoen, van polyester en van leer. Je koopt het veilig en makkelijk en goedkoop online bij Beliani.

* Alle prijzen incl. BTW en verzendkosten
Reviews

4.00 / 5.00 20