Kleur
Materiaal
Ligoppervlak
Gesorteerd op
Achtergrond foto's

Bedden

Een goed bed is belangrijk. Na een goede nachtrust, kun je er de volgende dag weer tegenaan! Niet alleen het comfort, ook het uiterlijk van je bed is van belang, een bed is immers het middelpunt van je slaapkamer. Een bed met een mooi design geeft je slaapkamer een mooie uitstraling en een fijne sfeer en maakt het prettiger om naar bed te gaan en om op te staan. Of het nu gaat om een boxspring, waterbed of slaapbank - met een hoogwaardig afgewerkt design bed van goede kwaliteit, kun je jouw slaapkamer inrichten naar eigen smaak en design.

Afmetingen

Of je voorkeur nu uitgaat naar een enkel bed of een 2-persoonsbed - wij bieden de volgende modellen aan:

  • Bed 140x200 cm
  • Bed 160x200 cm
  • Bed 180x200 cm

Materiaal

Naast de omvang van het bed, is natuurlijk ook de keuze van het juiste materiaal voor het ledikant een criterium. Elk materiaal en elke kleur brengen verschillende accenten in je slaapkamer: het lederen bed uit echt leer verhoogt de elegantie van een inrichting, een gestoffeerd bed of futonbed is ideaal om te ontspannen en een houten bed biedt comfort en gemak.

Matras

Minstens zo belangrijk als het juiste bed is natuurlijk dat u daarnaast het juiste matras koopt. Een koudschuimmatras met bijpassende lattenbodem of een waterbedmatras met daarbij horend waterbedframe en waterbedmatrasovertrek - het voor jou meest geschikt bed en matras kun je eenvoudig online bestellen en bij je thuis laten afleveren.

Accessoires

Door toevoeging van diverse andere accessoires, zoals een tapijt, lamp of een zitzak krijgt je slaapkamer een persoonlijk tintje. Bijpassende dekbedden en kussens completeren het totaalbeeld.

Geen reden om wakker te liggen

Twijfel je erover om een bed online te bestellen? Je hebt 100 dagen de tijd om je bed te retourneren, binnen 14 dagen is dit zelfs helemaal gratis. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Hier hoef je dus niet wakker om te liggen!

 

 

* Alle prijzen incl. BTW en verzendkosten
Reviews

4.75 / 5.00 84