Prijs
Kleur
Productsoort
Gesorteerd op
Achtergrond foto's

Alle banken

Het middelpunt van vele woonruimtes is vaak de bank. Door een bank van hoge kwaliteit en een stijlvol model, kun je je  huis gezellig maken en ruimte creëren om te ontspannen en te lezen. Vooral leren banken bieden comfortabel plaats aan meerdere personen en ademen een zekere elegantie uit. Leer is zeer duurzaam en doorstaat ook de dagelijkse belasting zonder problemen. Dankzij de stevige chromen poten en nauwkeurige en mooie stiksels is het een model van de buitencategorie. Onze woonkamer meubelsets kunnen worden gecombineerd met alle bestaande inrichtingselementen en zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Een dergelijke bank zal u veel plezier geven.

De klassieke hoekbank heeft zich door de jaren heen bewezen als een traditioneel meubel voor in de woonkamer. Qua kleur bieden we bijna al onze meubelen in verschillende kleuren aan om je een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Dus als je op zoek bent naar een zwarte bank, dan heb je bij ons een enorme keuze. Elke bank heeft door zijn design speciale kwaliteiten die onze klanten verwachten bij inrichtingsstukken. De feedback van onze klanten helpt ons om ons assortiment van meubelen verder te ontwikkelen en aan de behoeften van de klant te voldoen.

Beliani probeert door het herzien en verbeteren van ons aanbod te voldoen aan de verwachtingen van onze veeleisende klanten. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook de slaapbank in ons assortiment opgenomen. Deze kan gebruikt kan door de combinatie tussen bank en bed ook worden gebruikt om op te slapen. Door het eenvoudige en betere gebruik van de beschikbare ruimte, heb je meer ruimte tot je beschikking.

Wij bieden ook een design bank in Chesterfield stijl aan. Deze zijn zowel beschikbaar als fauteuil en als een 3-zits bank. Voor de verzorging van het leder gebruik je de tips van onze onderhoudsinstructies, zodat het materiaal er heel lang als nieuw uit blijft zien. Wij bieden deze onderhoudsinstructies aan voor verschillende materialen, met inbegrip van hout, wicker/rotan of RVS.

Beliani biedt echter niet alleen woonkamer meubelen, maar ook eetkamer meubelen en slaapkamer meubilair. Deze laatste bestaan uit meerdere verschillende categoriën zoals leren bedden, matrassen of dekens en kussens. Al onze 2-persoonsbedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gecontroleerd door zowel de fabrikant als door ons. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en bijzonder slijtvast zijn. Voor vragen staat onze deskundige en vriendelijke klantenservice ter beschikking om je te helpen bij en adviseren over de aankoop, zodat je de voor jou juiste meubelset uitkiest. Onze snelle bezorgservice brengt de bestelling aan huis, zodat deze echt het middelpunt van je huis kan worden.

* Alle prijzen incl. BTW en verzendkosten
Reviews

4.76 / 5.00 185