Prijs
Kleur
Productsoort
Gesorteerd op
Achtergrond foto's

Rotan Tuinmeubelen

Wicker meubelen zijn vanwege hun uitstekende eigenschappen geschikt voor gebruik als tuinmeubelen. Een rotan zitgroep is weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Bovendien kunnen wicker tuinmeubelen gemakkelijk worden ingepast in bestaande inrichtingen. Of u nu kiest voor een rotan lounge of rotanbank - een rotan tuinset zal u veel plezier geven.

Naast onze rotan tafel hebben we een bijpassende rotan stoel in ons aanbod. Deze rotan tuinset van hoge kwaliteit kan eenvoudig worden aangevuld met een rotan kussenkist voor opslag van kussens en een rotan lounge stoel. Een handige parasol beschermt u tegen te veel zon en bij regen kunt u uw rotan meubelen eenvoudig met een regenhoes tegen de regen beschermen.

Als toevoeging op de normale rotanmeubelen raden wij een rotan strandkorf. Op dit zonne-eiland kunt u genieten van de mooie zomeravonden en bovendien echt goed ontspannen. Deze loveseat biedt voldoende ruimte voor twee personen. Als u geen normale lounge meubelen wilt, zouden rotan barmeubelen misschien iets voor u kunnen zijn. Met een bartafel en barkruk respectievelijk barstoel, kunt u samen met vrienden genieten van een drankje bij zonsondergang.

Bij ons vindt u ook onderhoudsinstructies voor wicker.

* Alle prijzen incl. BTW en verzendkosten