Onderhoud

Om uw tuinmeubelen zo lang mogelijk mooi te houden, vindt u in onze online winkel de bijbehorende verzorgingsproducten. Voor weinig geld kunt u de levensduur van uw meubels duidelijk verlengen. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, maar ze bestaan, vooral de tuinmeubelen, vaak uit natuurlijke materialen zoals hout. Deze materialen vragen een beetje zorg en onderhoud, omdat ze gemakkelijk voortdurend licht kunnen veranderen. Daar komt nog bovenop, dat tuinmeubelen gedeeltelijk blootgesteld zijn aan extreme weersomstandigheden.

Wij bieden u niet alleen de juiste zorg , maar laten u ook met behulp van onze verzorgingstips zien hoe u ze optimaal gebruikt en welke andere maatregelen uw meubels goed doen. Het bestellen van alle producten kunt u gemakkelijk doen via het internet. Verschillende betaalopties en aanvullende diensten zijn beschikbaar tijdens het bestelproces.

Natuurlijk moet u de bijpassende meubels hebben voordat u met de eerste verzorging kunt beginnen. De juiste designstukken om uw oude meubels door te vervangen, of mee aan te vullen, vindt u in de verschillende rubrieken in de online shop van Beliani. Onder andere rusten wij uw woonkamer, studeerkamer en slaapkamer uit met onze exclusieve meubelen. Ook u kunt binnenkort genieten van modern design.

* Alle prijzen incl. BTW en verzendkosten
Reviews

4.67 / 5.00 1566